Χανιά: Έκανε δύο χρόνια προπόνηση σε χωράφι ο “ασημένιος” Ντουσάκης

Χανιά: Έκανε δύο χρόνια προπόνηση σε χωράφι ο “ασημένιος” Ντουσάκης

Χανιά: Έκανε δύο χρόνια προπόνηση σε χωράφι ο “ασημένιος” Ντουσάκης

Από τους αμμόλοφους του Κλαδισσού σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο. Κι από εκεί… στην κορυφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου Κ20 που διεξήχθη στο Ναϊρόμπι της Κένυας ο αθλητής σφυροβολίας, Ορέστης Ντουσάκης.

Χανιά: Πώς να κρυφτείς απ’ τους πρωταθλητές;

Μέχρι και σήμερα, ο προπονητής του, Κωστής Παπαμαρκάκης, δεν ξεχνά την μεγάλη και αφιλοκερδή προσφορά του Μανώλη Θωμαδάκη, του ανθρώπου που  παραχώρησε τα τελευταία δύο χρόνια το οικόπεδό του στον ρίπτη Ορέστη Ντουσάκη προκειμένου να προπονηθεί σε καλύτερες συνθήκες, από αυτές που διαθέτουν οι αμμόλοφοι του Κλαδισσού.

Ασημένιος ο Χανιώτης Ορέστης Ντουσάκης στη σφυροβολία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαμαρκάκης, μέχρι το 2019 ο Ορέστης “πάλευε” στους αμμόλοφους.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο facebook ο προπονητής του Ντουσάκη έγραψε:

“Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων και ευχών, σας ευχαριστώ που συμμετέχετε στη χαρά μας και μας δείχνετε την αγάπη σας.

Θέλω από δω από την μακρυνή Κένυα να κάνω μια παρατήρηση , τα συγχαρητήρια για αυτό το μετάλλιο ανήκουν πρώτα απ’ όλα στον άνθρωπο που βλέπετε στη φωτογραφία το καλό μας φίλο Μανώλη Θωμαδακη.

Αυτός πρώτα απ’ όλους πρέπει να πάρει τα εύσημα, γιατί είναι ο άνθρωπος που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε.. Να μη ξεχνούμε μα δεν έχει περάσει και πολύ καιρός…μέχρι τον Απρίλη του 19 παλεύαμε να κάνουμε προπόνηση στους αμμόλοφους του Κλαδισσού…Ο Ορέστης που σήμερα έφερε ένα μετάλλιο στην Ελλάδα σ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μέχρι τον Απρίλη του 19 πάλευε να προπονηθεί εκεί….

Ο Μανώλης λοιπόν μας διέθεσε προσωρινά τη περιουσία του κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε κι έχετε δει όλοι σ αυτά τα 2 χρόνια τι έγινε και τι αποτελέσματα έχουν έρθει.

Όλοι μας λοιπόν ας δώσουμε τα εύσημα σ αυτό τον άνθρωπο που ήρθε να καλύψει το κενό που παρουσίασαν εδώ και 30 χρόνια η Ελληνική Πολιτεία και οι τοπικοί φορείς. Αν δεν ήταν αυτός σήμερα δεν θα βλέπαμε αυτή την διάκριση. Μανωλη σ ευχαριστούμε και θα σου ξαναπώ, το καλό που μας έκανες να σου το ξεπληρώσει ο Θεός στα κοπέλια σου”.

zarpanews.gr