Χανιά: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες – Ποδαρικό για τη νέα σεζόν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»

Χανιά: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες – Ποδαρικό για τη νέα σεζόν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»

Ποδαρικό με πτήσεις από την Ολλανδία, Γερμανία και Αγγλία έκανε η τουριστική σεζόν για φέτος στα Χανιά, με τους πρώτους τουρίστες να καταφτάνουν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» από το πρωί.

Ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες με μικρά παιδιά πήραν τις αποσκευές τους και με το χαμόγελο στα χείλη ανυπομονούν να εξερευνήσουν τον τόπο και να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Όσο για τους μικρούς ταξιδιώτες, δεν πρόκειται να χάσουν μαθήματα, αφού αυτές οι ημέρες είναι επίσημα μια μικρή παύση για ξεκούραση σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, οι περισσότεροι επισκέπτες, δήλωσαν πως επισκέπτονται Χανιά, το Ρέθυμνο και την Κρήτη για το πανέμορφο φυσικό τοπίο και τον λαμπερό ήλιο.

Άλλοι έρχονται για πρώτη φορά ενώ άλλοι δήλωσαν πως επισκέπτονται το μέρος για δεύτερη φορά. Όπως είπαν σχετικά με την διαμονή τους, θα μείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης και κατά μέσο όρο, μια εβδομάδα.

Συνολικά σήμερα στο αεροδρόμιο Χανίων έχουν προγραμματιστεί να προσγειωθούν εννέα πτήσεις από Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Πολωνία και Ρουμανία ενώ και την Δευτέρα έντεκα πτήσεις από χώρες της Ευρώπης.