Χανιά: Διευθυντής προσπαθεί να σπάσει κατάληψη (video)

Χανιά: Διευθυντής προσπαθεί να σπάσει κατάληψη (video)

Χανιά: Διευθυντής προσπαθεί να σπάσει κατάληψη (video)
explore Chania

Ένα βίντεο από την στιγμή που ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά προσπαθεί να σπάσει την αλυσίδα με την οποία οι μαθητές έχουν κλειδώσει την πόρτα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το kriti360

Υπενθυμίζεται ότι μαθητές κατήγγειλαν χθες και λίγο μετά το περιστατικό, ότι ο διευθυντής του σχολείου την στιγμή που προσπαθούσε να σπάσει την αλυσίδα, χτύπησε τα χέρια παιδιών που κρατούσαν τα κάγκελα και τα ώθησε προς τα πίσω.

Ωστόσο όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο kriti360 ο διευθυντής περιγράφοντας την δική του εκδοχή για την εξέλιξη των γεγονότων: “Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα. Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν κάποιοι μαθητές που έσπρωχναν την πόρτα για να μην μπορέσω να μπω μέσα στο σχολείο. Ούτε χτύπησα κανέναν ούτε βιαιοπράγησα όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης“.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την στιγμή που ο διευθυντής προσπαθεί να σπάσει την κατάληψη. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ένας μαθητής ακούγεται να ζητάει να καλέσουν την Αστυνομία.

Να σημειωθεί πάντως ότι σήμερα οι τόνοι έπεσαν και επικράτησε ηρεμία. Η κατάληψη μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και το σχολείο λειτουργεί κανονικά.

kriti360.gr