Χανιά: Διασωληνωμένος έχασε πατέρα και θείο από κορωνοϊό μέσα σε 3 μέρες

Χανιά: Διασωληνωμένος έχασε πατέρα και θείο από κορωνοϊό μέσα σε 3 μέρες

Χανιά: Διασωληνωμένος έχασε πατέρα και θείο από κορωνοϊό μέσα σε 3 μέρες
explore Chania

Ένα απίστευτο δράμα ζει ο 42χρόνος που έμεινε για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου Χανίων δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μπορεί ο ίδιος να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα covid και να περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένεια του, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον πατέρα και το θείο του οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή από κορωνοϊό με μόλις τρεις μέρες διαφορά.

Το χτύπημα είναι πολύ μεγάλο για τον 42χρονο που δεν μπόρεσε να αποχαιρετίσει για τελευταία φορά τον αγαπημένο του πατέρα και τον θείο του καθώς όσο καιρό ο ίδιος βρισκόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ οι δύο άντρες έδιναν τη δική τους μάχη για τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr οι τρεις άντρες με καταγωγή από την Ήπειρο είχαν συναντηθεί λίγο πριν εμφανίσουν συμπτώματα.

Το μήνυμα του για την απώλεια των δύο αγαπημένων του προσώπων φανερώνει τον πόνο του, ενώ πολύ συγκινητικά είναι και τα μηνύματα συγγενών και φίλων που είδαν τα δύο αδέλφια τα οποία δεν είχαν αλλά προβλήματα υγείας να φεύγουν έτσι ξαφνικά από τη ζωή λόγω της ασθένειας που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή και την καθημερινότητά μας.%CE%94%CE%94fl27fl2daesdfsf

 

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

[pt_view id=”074c4b0i96″]