Χανιά: Ατελείωτο μποντιλιάρισμα στον Δαράτσο! Αλαλούμ με τα έργα της ΔΕΥΑΧ (φωτο)

Χανιά: Ατελείωτο μποντιλιάρισμα στον Δαράτσο! Αλαλούμ με τα έργα της ΔΕΥΑΧ (φωτο)

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, οι εργασίες για την αντικατάσταση του κεντρικού σωλήνα ύδρευσης στην περιοχή του Δαράτσου, με αποτέλεσμα ένα τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου – συνολικού μήκους περίπου 1300 μέτρων – να παραμένει κλειστό.

Παράλληλα με τις εργασίες, ξεκίνησε ωστόσο και η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι για να διέλθουν από τους παρακαμπτήριους δρόμους, δοκιμάζουν κυριολεκτικά τα όρια των αντοχών τους.

Οι αρμόδιοι δεν μερίμνησαν προκειμένου η κυκλοφορία να διοχετεύεται από διαφορετικούς δρόμους για εκείνους τους οδηγούς που εισέρχονται και για εκείνους που εξέρχονται με αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας ημέρα των εργασιών, να παρατηρούνται ουρές ταλαιπωρίας με εκνευρισμένους οδηγούς.

Αναγνώστης του Kriti360.gr ο οποίος για πολλή ώρα είχε κολλήσει στο συγκεκριμένο σημείο στην οδό Αγίων Αποστόλων – το στενό παραπλεύρως της καφετέριας Loca- μας έστειλε την φωτογραφία, υποστηρίζοντας πως οι οδηγοί χρειάζεται να διαθέτουν μεγάλες δόσεις υπομονής, προκειμένου να περάσουν – σε δυο ρεύματα – από ένα τόσο στενό δρόμο.

Οι εργασίες όπως έχει κάνει γνωστό η ΔΕΥΑΧ θα διαρκέσουν τουλάχιστον δυο μήνες. ως εκ τούτου ενδεχομένως οι υπεύθυνοι του έργου, ίσως να πρέπει να επαναπροσδιορίσουν ορισμένα πράγματα στον σχεδιασμό τους.

Kriti360.gr