Χανιά: Απίστευτος συνωστισμός για δωρεάν τεστ κορωνοιού στο δημαρχείο

Χανιά: Απίστευτος συνωστισμός για δωρεάν τεστ κορωνοιού στο δημαρχείο

Δεκάδες Χανιώτες σπεύδουν από το πρωί στο Δημαρχείο προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, θορυβημένοι ενδεχομένως από την αύξηση κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες με αποκορύφωμα τα 36 χθεσινά

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί, αλλά λόγω της βροχής τα τεστ ανίχνευσης του COVID-19 δεν γίνονται στον αίθριο χώρο του Δημαρχείου όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά πραγματοποιούνται εντός του κτιρίου του Δημαρχείου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός, καθώς έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος που επιθυμούσε να υποβληθεί σε τεστ.

H φωτογραφία που ακολουθεί είναι χαρακτηριστική…

Εικόνες εντός του Δημαρχείου όπου διενεργούνται οι έλεγχοι

 

Διεξαγωγή Rapid Test σε πεζούς αύριο στα Κουνουπιδιανά

Εξάλλου, σε δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του COVID-19 σε πεζούς προχωρά ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στα Κουνουπιδιανά, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και την Ι.Μ. Κυδωνίας & Αποκορώνου.

Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν στα Κουνουπιδιανά στον περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.

Οι προσερχόμενοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, ενώ για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033.
Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η παρουσία όλων των πολιτών κρίνεται απαραίτητη, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

kriti360.gr