Χανιά: Απαξίωση σε γυναίκα με επιληψία στο Ελαφονήσι – «Δε θα χάσω εγώ τη δουλειά μου για εσένα»

Χανιά: Απαξίωση σε γυναίκα με επιληψία στο Ελαφονήσι – «Δε θα χάσω εγώ τη δουλειά μου για εσένα»

Η γυναίκα, ούσα επιληπτική, ενημέρωσε τους ανθρώπους που εμπόδιζαν την κάθοδο με αυτοκίνητο, ότι δυσκολεύεται να φτάσει μέχρι την παραλία- Βρέθηκε αντιμέτωπη με την αδιάφορη στάση τους

Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του flashnews.gr, το Σάββατο 8/07, στην παραλία του Ελαφονησίου, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα απαξιωτικό γεγονός.

Προς μεγάλη της έκπληξη, αντιλήφθηκε ότι ο δρόμος μέχρι την παραλία, ο οποίος πρωτύτερα αξιοποιούταν ως πάρκινγκ, έχει κλείσει και πλέον οι επισκέπτες αφήνουν τα αμάξια τους πολύ πιο μακριά, περπατώντας κάτω από τον ήλιο την υπόλοιπη απόσταση μέχρι την παραλία.

Ωστόσο, η γυναίκα, ούσα επιληπτική, φοβήθηκε για τη σωματική της υγεία, καθώς η διαδρομή μέσα στον ήλιο θα μπορούσε να γίνει αφορμή για επιληπτικό επεισόδιο.

Ενημέρωσε, λοιπόν, τον άνθρωπο, που βρισκόταν στο σημείο για να εμποδίζει την πρόσβαση, ότι δεν δύναται να περπατήσει μέχρι την παραλία χωρίς κάποια βοήθεια, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και για κάθε ΑΜΕΑ που επισκέπτεται το Ελαφονήσι. Ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπη με την απαξιωτική στάση του, ενώ η μόνη απάντηση που πήρε ήταν «Στην παραλία υπάρχει σεκιούριτι, τα παράπονά σου εκεί. Δεν θα χάσω εγώ τη δουλειά μου για εσένα»!