Χανιά: Ανοίγει τις πόρτες του ο Προμαχώνας San Salvatore με συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις

Χανιά: Ανοίγει τις πόρτες του ο Προμαχώνας San Salvatore με συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις

Με στόχο ν’ αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χώροι του Δήμου Χανίων για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων προς όφελος των συνδημοτών μας, ξεκινά η λειτουργία του χώρου του Προμαχώνα του San Salvatore, ο οποίος θα φιλοξενήσει συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Την αυλαία ανοίγουν ο Γιώργος Περρής και η Genevieve Leclerc την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, στις 21:15.

Ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο οποίος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια, με τραγούδια, που έχουν βρεθεί στις κορυφές των charts σε περισσότερες από 40 χώρες διεθνώς και έχει συνεργαστεί με θρύλους της μουσικής, όπως ο Michel Legrand, η Lara Fabian και η Tina Arena, θα μας “ταξιδέψει” σε γνώριμα μονοπάτια του μουσικού πενταγράμμου.

Ο Γιώργος Περρής με διεθνή αναγνώριση και με μοναδική ευαισθησία ισορροπεί πετυχημένα ανάμεσα στην εμπορική και στην καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου και εκπροσωπεί επάξια μια γενιά, που χαρακτηρίζεται από τεχνική αρτιότητα και ποιοτικές επιλογές.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η μουσική εκδήλωση αποτελεί μέρος της κοινής δράσης “Φύσα θάλασσα πλατιά” των Δήμων Αγίου Νικολάου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Διοργάνωση: Δήμος Χανίων – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

Με την υποστήριξη του Ελληνο – Γαλλικού Συλλόγου Χανίων

Απαραίτητη η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (δείτε ΕΔΩ).