Χανιά: Άναψαν τα αίματα σε γλέντι – Συνελήφθησαν τρία άτομα

Χανιά: Άναψαν τα αίματα σε γλέντι – Συνελήφθησαν τρία άτομα
aeweb

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους τρεις εκ των τεσσάρων εμπλεκόμενων στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης

Μεγάλη αναστάτωση πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στην ενδοχώρα των Χανίων την Κυριακή 28 Αυγούστου, ενώ ένας 44χρονος, 48χρονος και μια 26χρονη συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με την σύντροφό του, οι οποίοι στην συνέχεια να διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από το γλέντι. Στην συνέχεια, η 26χρονη φέρεται να επικοινώνησε με δύο φίλους της, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που βρισκόταν ο 48χρονος.

Εκεί, φέρεται να ακολούθησε μια άγρια συμπλοκή, ενώ σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 48χρονος, ένας εκ των δύο φίλων της 26χρονης ο οποίος είναι εν ενεργεία αστυνομικός, φέρεται να τον απείλησε με όπλο. Ωστόσο ο 44χρονος αρνείται την εν λόγω κατηγορία.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους τρεις εκ των τεσσάρων εμπλεκόμενων στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

neakriti.gr