Χανιά: Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας για βαρελόσκυλα (Video)

Χανιά: Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας για βαρελόσκυλα  (Video)

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ένας κηδεμόνας βαρελόσκυλων μετά την άμεση κινητοποίηση του ΑΤ Κισσάμου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων».

Μετά από ενημέρωση που έλαβε μέσω e-mail ο σύλλογος ότι «στο Χαλασέ Κισσάμου στο μοναδικό κύριο δρόμο υπάρχουν 2 σκύλοι σε άθλιες συνθήκες που μένουν σε βαρέλια αλυσοδεμένοι σαν εργαλείο… και μάλιστα στο ίδιο σημείο, χειμώνα-καλοκαίρι».
https://youtu.be/1aQpviuhJE8
Το μήνυμα συνοδευόταν και από το παραπάνω βίντεο όπου αποδεικνυόταν τα λεγόμενα του και σε επικοινωνία με τον διοικητή του Α.Τ. Κισσάμου κ. Χατζή, ο οποίος τους διαβεβαίωσε για την άμεση κινητοποίηση από μεριάς του, αφού πλέον οι κακοποιήσεις ζώων διώκονται αυτεπάγγελτα.

“Σε λίγη ώρα, δύο αστυνομικοί εντόπισαν το σημείο,βρήκαν τα ζώα και διαπίστωσαν ότι έφεραν ηλεκτρονική σήμανση, αλλά δεν ήταν καταχωρημένα στη βάση δεδομένων του ΥΠΑΑΤ” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και συμπληρώνουν:

“Παρόλα αυτά,ερεύνησαν την περιοχή,εντόπισαν τον κηδεμόνα και τον συνέλαβαν ακολουθώντας την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα για την παθητική κακοποίηση και την παράβαση των συνθηκών ευζωίας τους,αφού παραδέχτηκε ότι είναι δικά του.

Για άλλη μια φορά ο Διοικητής κος Χατζής, έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά,όπως κάνει σε όλα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Οι πολίτες που εντοπίζουν κακοποιήσεις στην περιοχή της Κισσάμου,να μη διστάζουν να απευθύνονται στο αστυνομικό τμήμα,αφού υπάρχουν ευήκοα ώτα”.

zarpanews.gr