Χανιά: Αγωνία για την εξαφάνιση 37χρονου (φωτο)

Χανιά: Αγωνία για την εξαφάνιση 37χρονου (φωτο)

Αγωνία για την εξαφάνιση ενός 37χρονου άνδρα στα Χανιά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή. Χθες Δευτέρα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε missing alert για τον Γιώργο Ξυπολιτάκη.

Στις 12/12/2021, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Χανίων, ο Ξυπολιτάκης Γεώργιος, 37 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Ξυπολιτάκη Γεώργιου σήμερα, στις 13/12/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ξυπολιτάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.85 μ., έχει 100 kg βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, χακί φούτερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Καλά στην υγεία του ο 37χρονος από τα Χανιά που είχε εξαφανιστεί

Αίσια έκβαση είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 37χρονου από τα Χανιά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου και από χθες το πρωί τον αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές. Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα τον εντόπισαν κάτοικοι στην περιοχή του Σταλού και άμεσα ειδοποίησαν το 100.

Ο 37χρονος ο οποίος πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Νωρίτερα, το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μετά από αίτημα της οικογένειας του. Ο 37χρονος διέφυγε τις προσοχής των γονιών του με τους οποίους διέμενε στην Όαση Βαρυπέτρου και εξαφανίστηκε. Έχει φύγει πολλές φορές στο παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν λαμβάνει συστηματικά τη φαρμακευτική αγωγή του.

Κινητό τηλέφωνο που πιθανόν βοηθούσε στον άμεσο εντοπισμό του δεν έχει, ενώ δεν δηλώθηκαν από τους οικείους του και πιθανοί τόποι στους οποίους ενδεχομένως βρισκόταν. Η εξαφάνιση του 37χρονου δηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τον πατέρα του. Η αγωνία της οικογένειας του πήρε τέλος χθες το απόγευμα με τον εντοπισμό του και ο ίδιος βρίσκεται πλέον σε περιβάλλον κατάλληλο για την κατάσταση της υγείας του.