Χανιά: Αυτόφωρο σε υπεύθυνο Αθλητικού Σωματείου λόγο συγχρωτισμού

Χανιά: Αυτόφωρο σε υπεύθυνο Αθλητικού Σωματείου λόγο συγχρωτισμού

Χανιά: Αυτόφωρο σε υπεύθυνο Αθλητικού Σωματείου λόγο συγχρωτισμού

Σαφάρι αυστηρών ελέγχων πραγματοποιούν με κυβερνητικές εντολές, οι αρχές – και – των Χανίων, για την ορθή τήρηση των περιορισμών που σχετίζονται με την εξάπλωση του κορωνοϊού, μετά και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, σε κατάστημα εκδηλώσεων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου, στιγματίστηκε όταν περίπου στη 1 παρά τα ξημερώματα, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο στο κέντρο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της επιχείρησης, είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τα οποία είχαν λάβει γνώση γραπτά μέσω των προσκλήσεων που είχαν στα χέρια τους οι συμμετέχοντες, κάποιοι αγνόησαν τις απαγορεύσεις.

Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν περίπου 450 άτομα ωστόσο οι υπηρεσίες που διενήργησαν τους ελέγχους, διαπίστωσαν συγχρωτισμό, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην προσαγωγή του εν λόγω ατόμου, που ήταν ο υπεύθυνος για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Άμεσα, οι αστυνομικοί της άμεσου δράσης αναζήτησαν τον υπεύθυνο της εκδήλωσης και συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία, τον 52χρονο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής, ενώ θα ακολουθηθεί όλη η αρμόδια διαδικασία για να περάσει από τις δικαστικές αρχές, με την προανάκριση να διενεργείται από τo Α.Τ. Χανίων.

Οι έλεγχοι ήταν πολλοί και αυστηροί σε πάρα πολλούς χώρους συνάθροισης κοινού σε όλη την Π.Ε.Χανίων, ενώ και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, βεβαιώθηκα τσουχτερά πρόστιμα.