Χανιά: 20χρονη έκλεβε χρήματα από την μητέρα της «κολλητής» της – Πώς πήρε πάνω από 12.000

Χανιά: 20χρονη έκλεβε χρήματα από την μητέρα της «κολλητής» της – Πώς πήρε πάνω από 12.000

Για… βασίλισσα της ομορφιάς, πήγαινε η 20χρονη νεαρή, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία φέρεται να αφαίρεσε από τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας μιας φίλης της, ποσό που φτάνει τις 12.100 ευρώ, σε… δόσεις.

Το θύμα, μια 45χρονη επίσης με καταγωγή από την Αλβανία, που μένει στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι από τον λογαριασμό της έλειπε το ποσό αυτό, όταν είδε στην ανάλυση του λογαριασμού, αγορές και αναλήψεις που η ίδια δεν είχε πραγματοποιήσει.

Οι κινήσεις αυτές φέρονται να είχαν γίνει από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και επρόκειτο για 28 συνολικά αναλήψεις και 3 αγορές.

Το ΑΤ Κισσάμου προχώρησε σε έρευνα και κατέληξε ότι η δράστης πιθανότατα ήταν η 20χρονη νεαρή, η οποία είναι φίλη με 16χρονη κόρη του θύματος, καθώς επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι τους. Η 21χρονη φέρεται να είχε πείσει τη δεύτερη κόρη του θύματος (συνολικά έχει 3), ηλικίας 10 ετών, να της δίνει κρυφά την κάρτα της μητέρας της, με πρόφαση ότι θα της αγόραζε κάποιο δωράκι ή γλυκό, ώστε στη συνέχεια να κάνει τις αναλήψεις και να επιστρέφει την κάρτα πίσω.

Η 20χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου και φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ υποστήριξε ότι η 16χρονη κόρη του θύματος, φέρεται να βρισκόταν μαζί της όταν εκείνη έκανε τις αναλήψεις και τις αγορές.

Μάλιστα, την ημέρα της σύλληψής της, η 20χρονη σκόπευε να βρεθεί σε οντισιόν για γνωστό διαγωνισμό ομορφιάς.

Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι δεν βρισκόταν νόμιμα στη χώρα.

Η προανάκριση συνεχίζεται με στόχο να εντοπιστούν τα χρήματα αλλά και να διερευνηθεί αν υπήρχαν άλλοι συνεργοί στην υπόθεση.

zarpanews.gr