Χαμός στα beach bar στην Μύκονο – Γέμισε με θαλαμηγούς (video)

Χαμός στα beach bar στην Μύκονο – Γέμισε με θαλαμηγούς (video)

Χαμός στα beach bar στην Μύκονο – Γέμισε με θαλαμηγούς (video)

Η Μύκονος επέστρεψε στην… κανονικότητα, με πλήθος Ελλήνων τουριστών να βρίσκεται στο νησί για το τριήμερο -και ελάχιστους να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Αν έχετε καμιά αμφιβολία για το ότι επέστρεψε η… κανονικότητα στη χώρα μετά το lockdown λόγω του κορονοϊού, δείτε απλά τις εικόνες από τη Μύκονο.

Πλήθος κόσμου, Έλληνες, φυσικά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού ακόμη δεν έχει «ανοίξει» ο τουρισμός για τους ξένους, βρίσκονται στο «νησί των ανέμων», όπου γίνεται το «έλα να δεις»!

Ποιος κορωνοϊός;

Για την ακρίβεια, όσοι περίμεναν lounge και χαλαρές καταστάσεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά, και παρότι η φετινή έξοδος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μειωμένη κατά 20% σε σχέση με πέρυσι, στη Μύκονο ο κόσμος είναι αρκετός για να γεμίσει τα μαγαζιά -τα οποία, παρεμπιπτόντως, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr, δεν έχουν πειράξει τις τιμές τους.

Όσο για τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, έχουν πάει περίπατο…

Χαμός

Ενδεικτικά, στο Alemagu, στην παραλία της Φτελιάς, εκατοντάδες εκδρομείς από την Αθήνα συνωστίζονται για να χορέψουν στους ρυθμούς του Dj Jojo, ενώ χθες το βράδυ στο μπαρ Astra μέσα στη Χώρα γινόταν… ο χαμός, όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο, που εξασφάλισε το protothema.gr.

Χαρακτηριστικό, δε, είναι και το ρεπορτάζ του mykonoslive.tv, που αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το νησί γέμισε από κόσμο και σκάφη».

gazzetta.gr