Χαμός απόψε στο Survivor με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

Χαμός απόψε στο Survivor με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

Τελικά, φέτος στο Survivor θα ζήσουμε ακόμα έναν έρωτα ο οποίος από το πρώτο κιόλας λεπτό δείχνει να είναι πολύ παθιασμένος.

Χαλασμός στο Survivor με τα ερωτικά φιλιά ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο (video)

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την Μυριέλλα Κουρεντή να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Γιώργο Κατσαούνη και το εν λόγω στιγμιότυπο συγκίνησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον αέρα της εκπομπής του Mega!

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Βαλάντης που εκείνη την ώρα δεν θα δείξει να αντιδρά, όμως το ίδιο βράδυ στο Συμβούλιο θα του… δώσει να καταλάβει με θυμό και εντάσεις.

Μάλιστα, ο Βαλάντης, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στα δύο παιδιά, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του. Κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η οποία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο τραγουδιστής μιλάει με τόσο οπισθοδρομικό τρόπο.

Πάντως, ανεξάρτητα από την έντονη αντίδραση του Βαλάντη, η ηθοποιός και ο αγρότης από τη Λάρισα δείχνουν να έχουν ερωτευτεί παράφορα ο ένας τον άλλον και να αδιαφορούν για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους.