Ατάραχος σύζυγος παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα τη στιγμή που η γυναίκα του γεννούσε (video)

Ατάραχος σύζυγος παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα τη στιγμή που η γυναίκα του γεννούσε (video)

Η ημέρα του τοκετού είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι μια στιγμή κατά την οποία η γυναίκα χρειάζεται συναισθηματική και σωματική υποστήριξη από τον σύντροφό της. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση της Jane, η οποία ξεκίνησε τον τοκετό ενώ ο σύντροφός της ήταν κολλημένος στην τηλεόραση.

Η Jane αντιμετώπιζε συσπάσεις για αρκετές ώρες όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν καιρός να πάει στο νοσοκομείο. Ξύπνησε τον σύντροφό της, Mike, ο οποίος ροχάλιζε δυνατά στον καναπέ, και του είπε ότι γεννούσε. Ο Mike, μισοκοιμισμένος, μουρμούρισε μια απάντηση και συνέχισε να παρακολουθεί τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

@amber_louisetilley

Taking football isnt just football to a new level 🙃😂 #labour #birthstory #football #dadsduringbirth #setup #birth #newmum #firsttimemum #labourward #fyp

♬ Funny – Gold-Tiger

Η γυναίκα ήταν απογοητευμένη και θυμωμένη. Προετοιμαζόταν για αυτή τη στιγμή επί μήνες, παρακολουθώντας μαθήματα τοκετού και διαβάζοντας βιβλία για να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά. Ωστόσο, ο σύντροφός της φαινόταν αδιάφορος και αδιάφορος. Η Jane προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του Μάικ, αλλά εκείνος ήταν απορροφημένος στο παιχνίδι και αρνιόταν να μετακινηθεί.

Η Jane συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να πάει μόνη της στο νοσοκομείο. Κατάφερε να ντυθεί και να ετοιμάσει τις βαλίτσες της, ενώ προσπαθούσε να αγνοήσει τον πόνο των συσπάσεων. Ήλπιζε ότι ο Μάικ θα αντιλαμβανόταν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα τη συνόδευε, αλλά εκείνος παρέμενε προσηλωμένος στην τηλεόραση.

Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, η Jane εισήχθη αμέσως και οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία του τοκετού. Ο τοκετός ήταν μακρύς και επώδυνος, αλλά τα κατάφερε. Γέννησε ένα υγιές κοριτσάκι.

gazzetta.gr