Αστυνομικοί παρέδωσαν παραγγελία σε πελάτη, αφού νωρίτερα είχαν κατασχέσει το όχημα του διανομέα

Αστυνομικοί παρέδωσαν παραγγελία σε πελάτη, αφού νωρίτερα είχαν κατασχέσει το όχημα του διανομέα

Μια οικογένεια είδε τη παραγγελία της να «έρχεται» με την αστυνομία, αφού ο διανομέας έμπλεξε σε μπελάδες.

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, ο οδηγός λέγεται ότι τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών την αφού προφανώς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot στο Devon.

Μόλις η αστυνομία τον σταμάτησε, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν ασφαλισμένο και οι αρχές του Newton Abbot δήλωσε ότι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε στη συνέχεια.

Λοιπόν, θα χαρείτε να μάθετε ότι η αστυνομία έστειλε ένα μέλος από την ομάδα της για να βεβαιωθεί ότι ο ανώνυμος πελάτης πήρε το φαγητό του εγκαίρως και, κυρίως, όχι κρύο.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook και στο Twitter, η αστυνομία του Newton Abbot προειδοποίησε τους ανθρώπους για τις συνέπειες του να μην έχουν το σωστό συμβόλαιο ή να μην έχουν καθόλου ασφάλεια. Πρόσθεσαν ότι είχαν ασχοληθεί με πολλά άλλα οχήματα το ίδιο κρύο βράδυ του Δεκεμβρίου και ότι θα ληφθούν μέτρα κατά των ανθρώπων που παραβιάζουν το νόμο.

Η ανάρτησή τους έγραφε: «Την Παρασκευή αυτό το όχημα τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενώ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot. Ηταν καθ’ οδόν για να παραδώσει κάποια τρόφιμα, αλλά ο οδηγός δεν είχε ασφάλεια και έτσι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Ευτυχώς τα KFC παραδόθηκαν από την ομάδα μας και έτσι δεν κρύωσαν».

gazzetta.gr