Άρπαξε το τρίχρονο παιδί της από το καρότσι σε πολυκατάστημα – Ούρλιαζε για βοήθεια η μητέρα

Άρπαξε το τρίχρονο παιδί της από το καρότσι σε πολυκατάστημα – Ούρλιαζε για βοήθεια η μητέρα

Στιγμές τρόμου έζησε μια μητέρα όταν ένας άγνωστος άντρας την πλησίασε και άρπαξε το τρίχρονο παιδί της από ένα καρότσι πολυκαταστήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με τον 40χρονο Enben Moodley να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που επικαλείται η New York Post, η μητέρα του παιδιού είπε ότι Moodley ούρλιαζε στους εργαζόμενους στα ταμεία και «προκάλεσε σκηνή» μέσα στο κατάστημα την Κυριακή. Εργαζόμενοι είπαν στους αστυνομικούς ότι o άντρας φαινόταν μεθυσμένος.

Όπως είπε η μητέρα, απέφυγε τον Moodley, πλήρωσε αυτά που είχε ψωνίσει και βγήκε από το κατάστημα με το παιδί της στο καρότσι. Τότε εκείνος την πλησίασε στο πάρκινγκ και άρπαξε το παιδί μέσα από το καρότσι με τα ψώνια.

«Όταν η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια, ο Moodley έβαλε το παιδί πίσω στο καρότσι και απομακρύνθηκε», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν. Ο άντρας δεν ήξερε το παιδί, το οποίο δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι ερευνητές πιστεύουν πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό ωστόσο αυξήθηκαν οι περιπολίες στην περιοχή.

newsbeast.gr