Αρνητές μάσκας έστειλαν στο νοσοκομείο εργαζόμενο του μετρό! – Βίντεο ντοκουμέντο

Αρνητές μάσκας έστειλαν στο νοσοκομείο εργαζόμενο του μετρό! – Βίντεο ντοκουμέντο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας εργαζόμενος του μετρό και υπεύθυνος του σταθμού Ομόνοια από αρνητές μάσκας, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. Αυτό μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

aeweb

Τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και στον ένα να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα

Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Όταν αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και τον γρονθοκόπησαν εντός της αποβάθρας
Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα , ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ΄ όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Ερευνα για το περιστατικό και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, ενώ η ΣΤΑΣΥ θα συμβάλλει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο στην αστυνομική έρευνα, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους καταλογιστούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

www.star.gr