Αποχώρησε ο James από την Μαλέσκου – Απίστευτες ατάκες on air!

Αποχώρησε ο James από την Μαλέσκου – Απίστευτες ατάκες on air!

Αποχώρησε ο James από την Μαλέσκου – Απίστευτες ατάκες on air!

Επεισοδιακή η εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή, love it!

Ο πρώην παίκτης του survivor ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου και… στη συνέχεια αφού τους ευχαρίστησε, σηκώθηκε και έφυγε!

Ο James είπε: «Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα.»!

Και τόνισε: «Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήταν για μένα. Εγώ σχολιάζω αυτά που έχουν γίνει. Η άποψη μου για το Survivor είναι πως είναι κοινωνικό πείραμα. Βγαίνουν και λένε ότι είναι το μοντάζ όταν δεν τους συμφέρει. Ο Παππάς είχε πει πως το μοντάζ δεν τον ευνόησε. Δεν έκανε το μοντάζ να πει σάπια ντομάτα εμένα και καρκίνωμα την Άννα Μαρία.»!

Και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή…»!

Η Ιωάννα προσπάθησε να ηρεμήσει τον James αλλά και τους συνεργάτες της λέγοντας:

«Με κανέναν παίκτη δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα. Είσαι άδικος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά βλέπω πως κοιτάζεις το ρολόι σου για να φύγεις ή σου στέλνουν μηνύματα. Με στενοχώρησες πάρα πολύ. Αλήθεια το λέω. Ήρθες με μια διάθεση και σπανίως με κοίταζες στα μάτια. Στενοχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είμαι ο χαρακτήρας μου έτσι. Το λέω και φορτίζομαι συναισθηματικά. Και εγώ ως άνθρωπος και η εκπομπή μου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο όσο το Love it είναι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μακάρι το άδικο να είναι αυτό που νομίζεις πως είμαστε».

Και τότε ο James αφού άκουσε όσα είπαν, τους ευχαρίστησε και… σηκώθηκε όρθιος και έφυγε! Η Ιωάννα ανέφερε “δεν κρατιέται…” και πριν καλά καλά ολοκληρώσει τη φράση της, ο James είχε φύγει από το πλατό της εκπομπής!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!