Απίστευτο «σίριαλ» στη Bρετανία: Βουλευτής των Τόρις ξύπνησε γυμνός σε οίκο ανοχής

Απίστευτο «σίριαλ» στη Bρετανία: Βουλευτής των Τόρις ξύπνησε γυμνός σε οίκο ανοχής

Μία απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης στη Βρετανία. Βουλευτής των Τόρις «εγκλωβίστηκε» σε οίκο ανοχής και κάλεσε αξιωματούχο του κόμματος για βοήθεια

aeweb

Ένας βουλευτής των Τόρις τηλεφώνησε σε έναν ανώτερο αξιωματούχων στις 4 το πρωί, αφού βρέθηκε σε έναν οίκο ανοχής ανίκανος να «βρεί τα ρούχα του», οπως επιβεβαίωσε πηγή που γνωρίζει το περιστατικό. Το απίστευτο σίριαλ έχει αναζωπυρώσει τις συζητήσεις για την τοξική κουλτούρα που επικρατεί στο Γουέστμινστερ, καθώς το Κοινοβούλιο συνεχίζει να εξετάζει τρόπους για να αντιμετωπίσει το bullying και τα αμήχανα περιστατικά μεταξύ των βουλευτών.

Την αποκάλυψη, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα έκανε η Daily Mail, περιγράφοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ξύπνησε τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ρούχα του, καταλήγοντας να πάρει τηλέφωνο αξιωματούχους του κόμματος σε μια πολύ δυσάρεστη και άβολη κλήση.

Το απίστευτο τηλεφώνημα, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου της διακυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση γύρω από την ταυτότητα του βουλευτή αλλά και τα πεπραγμένα Βρετανών βουλευτών. «Μας έκανε όλους να αναρωτηθούμε – «ποιος θα ήταν ο τηλεφωνικός φίλος σας» στις 4 π.μ. σε μια δύσκολη κατάσταση;». Και το συμπέρασμά μας ήταν σίγουρα όχι το άτομο που τηλεφώνησε» ανέφερε βουλευτής.

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω ενός ακόμη κύματος διαμάχης σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον στο βρετανικό κοινοβούλιο, τον τρόπο ζωής με πολύ κατανάλωση αλκοόλ και πολλά περιστατικά παρενοχλήσεων. Την περασμένη εβδομάδα, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι δεν ερευνά πλέον τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση του βουλευτή των Τόρις Τζούλιαν Νάιτ, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την κοινοβουλευτική ομάδα για την υπόθεση.

Το Γουεστμίνστερ έιχε συγκλονιστεί πέρυσι από μία υπόθεση παρενόχλησης στους χώρους του κοινοβουλίου. Η βουλευτής των Εργατικών Σάρλοτ Νίκολς, κατονόμασε 20 συναδέλφους της σε μια φερόμενη «λίστα σεξουαλικής παρενόχλησης», προκαλώντας «πολιτικό σεισμό».

Πέρυσι υποστηρίχθηκε ότι είχαν υποβληθεί συνολικά 70 καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον 56 βουλευτών. Το Κοινοβούλιο εξετάζει τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν τον τρόπο ζωής των βουλευτών και του προσωπικού τους, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εξουθένωσης, της κακομεταχείρισης των υπαλλήλων και της κακής συμπεριφοράς.

newsbomb