Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Alpha (video)

Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Alpha (video)

Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Alpha (video)
explore Chania

Δεν έχει προηγούμενο. Έψαχνε μέρος να κρυφτεί η Βίκυ Χαντζή όταν κατάλαβε το λάθος της.

Αφού μπήκαν στο πλατό με τις χρωματιστές σαμπρέλες, τα φουσκωτά καρπούζια και τις μάσκες, οι παρουσιαστές του Alpha Παντού κάθισαν στο τραπέζι. Ήταν αυτή ακριβώς η στιγμή, αυτό το πρωινό της 29ης Ιουλίου 2020, που η Βίκυ Χαντζή επέλεξε να στείλει κάποιες πολύ συγκεκριμένες ευχές. Ευχές που κρατούσε φυλαγμένες μέσα της εδώ και ένα μήνα…

«Παιδιά είναι μεγάλη γιορτή σήμερα. Να πούμε χρόνια πολλά στον Πέτρο και στον Παύλο που γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στον δικό μας Πέτρο Καρσιώτη, στον Πέτρο Γκάτζια, στην Πετρούλα, σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε και αγαπάτε», είπε η Βίκυ Χαντζή αιφνιδιάζοντας τους τηλεθεατές που ακόμα δεν είχαν πιει τον καφέ τους και ένιωσαν να κάνουν ένα ταξίδι στον χοροχρόνο.

«Χρόνια πολλά μπαμπά!», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Σιωπηλή μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποφάσισε να γυρίσει στο σήμερα τους συνεργάτες της αποκαλύπτοντας την μεγάλη αλήθεια: «Νομίζω ότι δεν είναι σήμερα όμως. Νομίζω ήταν τον Ιούνιο».

Για το τυπικό της ημέρας, ας στείλουμε χρόνια πολλά στον Θεόδοτο, τον Θεοδότη, την Θεοδότη, τον Καλλίνικο και την Καλλινίκη που όντως γιορτάζουν σήμερα.

zappit.gr