Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα – Γέμισε με χιλιάδες Πακιστανούς για την αλλαγή του χρόνου (video)

Απίστευτες εικόνες στο Σύνταγμα – Γέμισε με χιλιάδες Πακιστανούς για την αλλαγή του χρόνου (video)

Τα βίντεο από το Σύνταγμα αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και απεικονίζουν αλλοδαπούς να έχουν κατακλύσει το μέρος για τον εορτασμό του νέου έτους χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας.

aeweb

Την ώρα μάλιστα που οι περισσότερος κόσμος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τήρησε τα μέτρα ευλαβικά μένοντας στο σπίτι και ενώ την ίδια ώρα ο Λυκαβηττός αποκλείστηκε ώστε να μην υπάρξουν θεατές, στο Σύνταγμα χωρίς τον παραμικρό έλεγχο από τις Αρχές, αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής συνωστίστηκαν χωρίς να τηρούν τα μέτρα ανάσχεσης του κορονοϊού γιορτάζοντας τον ερχομό του νέου έτους.

Έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν από τους χρήστες των social media για τις εικόνες αυτές, με πολλούς να διερωτώνται γιατί οι Αρχές δεν προχώρησαν σε ελέγχους και δεν περιόρισαν τον συνωστισμό που δημιουργήθηκε.

Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ε.Α.Δ. σε όλη την Επικράτεια διενεργήθηκαν 93 έλεγχοι για τη χρήση μάσκας, την ώρα που στο Σύνταγμα το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, χιλιάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να φορούν μάσκα. Προφανώς κανείς δεν βρέθηκε εκεί για να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και να επιβάλλει τα πρόστιμα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

newsbomb