Αντιδράσεις προκάλεσε η έκκληση για τα παιδιά του Χανιώτη που κακοποίησε το σκυλί του

Αντιδράσεις προκάλεσε η έκκληση για τα παιδιά του Χανιώτη που κακοποίησε το σκυλί του

Αντιδράσεις προκάλεσε η έκκληση για τα παιδιά του Χανιώτη που κακοποίησε το σκυλί του
explore Chania

Έντονο αντιδράσεις προκαλεί η έκκληση που απεύθυνε εκπαιδευτικός προς την Χανιώτισσα Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσσα Μπομπολάκη αναφορικά με τις επιπτώσεις που έχει στα παιδιά του Χανιώτη ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το σκυλί του, η διαπόμπευση και το λεκτικό «λιντσάρισμα» του ονόματός τους.

Είναι γνωστό πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι ανάρτησαν φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία του πατέρα τους και άρα – ουσιαστικά – και των ίδιων των παιδιών.

Αναλυτικά ο εκπαιδευτικός αναφέρει:

ΕΚΚΛΗΣΗ

«Καλησπέρα σας κ. Νατάσσα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι απέναντι στα πρόσφατα γεγονότα κακοποίησης αγαπημένων ζώων. Θα σας ζητήσω όμως την προστασία των παιδιών αυτής της οικογένειας.

Είμαι εκπαιδευτικός και γνωρίζω τις συνέπειες της διαπόμπευσης του αδίστακτου πατέρα. Τα έχουμε ξαναζήσει και άλλες φορές. Τα τραύματα στα παιδιά θα είναι επί μακρού και υψηλής βιαιότητας.

Με δεδομένη την ευαισθησία σας και καθώς ο λόγος σας εισακούγεται από την ζωοφιλική κοινωνία, σας καλώ να προστατεύσετε αυτά τα αθώα πλάσματα από τον ψυχολογικό ευνουχισμό που θα υποστούν.

Μια ανακοίνωση σας να σταματήσει το λιντσάρισμα του ονόματος τους. Ο πατέρας τους, οφείλουμε όλοι ως κοινωνία να τιμωρηθεί εφόσον έπραξε τραγικά, ο πολιτισμός μας όμως πλήττεται από την μη προστασία των ανηλίκων παιδιών.

Τα παιδιά πρέπει να δουν και να βιώσουν ότι τα προστατεύουμε. Αλλιώς κινδυνεύουμε να πάρουμε το ρόλο του “κακού” στα παιδικά τους ματιά και για να “επιβιώσουν στην κόλαση” υπάρχει περίπτωση να ασπασθούν την πατρική συμπεριφορά και να έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ και σας αναμένω.»

Η κα Μπομπολάκη δημοσιεύοντας την έκκληση του εκπαιδευτικού σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής: 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ.

“Την παραθέτω αυτούσια , συμφωνώ με αυτή και παρακαλώ να την σεβαστούμε ΟΛΟΙ.

Ο σεβασμός απέναντι σε ανήμπορα πλάσματα ,είτε αυτά είναι ζώα είτε μικρά παιδιά κοκ πρέπει να είναι ο ίδιος και αυτό τελικά πρέπει να είναι το αξιακό μας όραμα.

Αν και την ευθύνη για τον στιγματισμό των μικρών παιδιών του, φέρει ακέραια ο ίδιος θα ακούσω την έκκληση των δασκάλων και θα κατεβάσω την φωτογραφία του αδίστακτου αυτού ¨ανθρώπου καθώς και κάθε επίκληση του ονόματος του , που και τα δυο βεβαίως κυκλοφορούν παντού και παρακαλώ το ίδιο να κάνουμε όλοι μας , γιατί εμείς οι φιλόζωοι πολίτες είμαστε Άνθρωποι .Δεν του μοιάζουμε.

Γνωρίζω πολύ καλά την οργή του κόσμου και της κοινωνίας , γνωρίζω ότι ίσως κάποιοι δεν συμφωνήσουν αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα από τα μηνύματά μας στην παρακμιακή αυτή κοινωνία , που ζούμε .”

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ.🔴🔴🔴🔵🔵🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🔵🔵🔴🔴🔴 Την παραθετω…

Gepostet von Νατασα Μπομπολάκη am Dienstag, 6. Oktober 2020