Αντιδράσεις για την φωτογράφιση που δείχνει τον Αναστάσιο Ράμμο σαν Ιησού – Τι απαντά ο φωτογράφος

Αντιδράσεις για την φωτογράφιση που δείχνει τον Αναστάσιο Ράμμο σαν Ιησού – Τι απαντά ο φωτογράφος

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογράφιση που έκανε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ο τραγουδιστής πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Μάριου Τσουλχάι σαν Ιησούς σε μια προσπάθεια καλλιτεχνικής αποτύπωσης του Θείου δράματος.

Όμως πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους όταν είδαν τη φωτογράφισή του αντέδρασαν και απέσπασε γι’ αυτή του την κίνηση πολλά αρνητικά σχόλια!

Ένας διαδικτυακός φίλος του έγραψε: «Σαν καλλιτέχνη σε θαυμάζω άλλα λόγω των ημερών λίγο σεβασμός, το βρίσκω τραβηγμένο έλεος».

Ενώ ένας άλλος follower σχολιάζει στο instagram: «Εντάξει το τερματίσες νομίζω…Υπάρχουν άπειρα project τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και όχι αυτό… Είναι εντελώς βλάσφημο προς τον Θεό».

Mετά τις αντιδράσεις, ο φωτογράφος Μάριου Τσουλχάι θέλησε να απαντήσει μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram και να εξηγήσει γιατί φωτογράφισε έτσι τον Αναστάσριο Ράμμο!

“Δεν ξέρω αν αυτό που εκφράζω με αυτό το PROJECT σημαίνει πως δεν πιστεύω αντιθέτως πιστευω πολυ αλλα είναι τέχνη. Τέχνη σημαίνει κόντρα στην κοινή ματιά, κόντρα σε ότι θεωρούμε δεδομένο να δείξεις την διαφορετική πλευρα ενός γεγονότος. Για αυτό και ΑΝ όλη μας η πίστη μεταφερόταν και ξεκινούσε το 2021

πως θα έμοιαζε η σταύρωση του Χριστού;” έγραψε.

Δείτε τη φωτογράφισή του, την απάντηση του φωτογράφου αλλά και κάποια από τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων του τραγουδιστή!

gossip-tv.gr