Άννα Βίσση: έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρει ταίρι!

Άννα Βίσση: έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρει ταίρι!

Και όμως είναι αλήθεια. Η… απόλυτη Ελληνίδα star, η Άννα Βίσση ντε, παραδέχθηκε ότι έκανε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρει νέο amore!!!

Την καυτή αποκάλυψη την έκανε η ίδια σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο, την οποία μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη».

Τι είπε λοιπόν η Αννούλα; Ότι είναι μόνη της αυτόν τον καιρό και ότι σκέφτεται να κάνει… κονέ μέσω της σελίδας της στο Facebook.

«Να σας πω κάτι που γέλαγα με τους φίλου μου;», είπε η Άννα. «Εκτός από μια σελίδα στο Facebook που είναι τα πιο επαγγελματικά, που τα παρακολουθώ, αλλά το διαχειρίζεται κάποιος άλλο, αποφάσισα να κάνω κι ένα δικό μου προφίλ. Γιατί λέω “παιδιά πώς θα τύχει να γνωρίσω κι εγώ ένα καλό παλικάρι;”», συνέχισε χωρίς κανένα κόμπλεξ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Το έφτιαξε λοιπόν το προφίλ, αλλά έκανε μια… ζαβολιά. 

«Το έφτιαξα το προφίλ στο Facebook. Δεν έβαλα το όνομά μου βέβαια και μετά σκεφτόμουν, “θα τον βρω τον νεαρό… νεαρό, μου’ χει μείνει, τον άνθρωπο τέλος πάντων, και θα πάω στο ραντεβού. Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν με δει;”», αναρωτήθηκε.

Και απάντησε μόνη της στο ερώτημα.

«Γι’ αυτό εγώ πρέπει να τα φτιάξω με ξένο», είπε η Άννα Βίσση και αποκάλυψε και τις προτιμήσεις της. Ιταλούς ή Ιρλανδούς θα ήθελε για ταίρι, τους οποίους χαρακτήρισε πολύ… παθιάρηδες!!!!

star.gr