Ανατροπή στο Survivor με το παίκτη που αποχώρησε – Χαμός στο συμβούλιο

Ανατροπή στο Survivor με το παίκτη που αποχώρησε – Χαμός στο συμβούλιο

Ανατροπή στο Survivor με το παίκτη που αποχώρησε – Χαμός στο συμβούλιο

Ανατροπή είχαμε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού του Survivor! Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Νάσος Παπαργυρόπουλος, Στέλιος Κρητικός και Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται αναμφίβολα για μία τεράστια ανατροπή, καθώς ο Στέλιος Κρητικός ήταν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες.

“Τυχεροί” της βραδιάς ήταν οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Σώζων Παλαίστρος Χάρος, οι οποίοι παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

«Το είχα πει από χθες, το διαισθανόμουν και μπορούν οι συμπαίκτες μου να το επιβεβαιώσουν. Μου αρέσει που πληρώνω εγώ τη σιωπή μου και την προστασία μου. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος και δεν πρόκειται να αλλάξω κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω.

Να προστατεύω τους ανθρώπους. Φεύγω με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου. Και γι’ αυτό είπα αν τελείωσε η ψηφοφορία, τώρα θα μιλήσω γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο του Survivor

Χαμός στο συμβούλιο! Αδιανόητες αποκαλύψεις Κρητικού για Χάρο…

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τα… είπαν γι’ ακόμα μία φορά, με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει απίθανες αποκαλύψεις για τον συμπαίκτη του. «Αναρωτιέται και ψάχνει ενόχους ανάμεσα σε εμάς και δεν έχει αναλογιστεί ποτέ τι λάθος κάνει ο ίδιος. Η πρώτη του κουβέντα όταν μπήκε στο παιχνίδι, όταν διαλέξαμε τα δύο κορίτσια και το αγόρι μετά, ήταν να έρθει σε μένα και μου είπε “αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα”. Εκεί συνειδητοποιώ εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ήδη στην ομάδα. Όταν την επόμενη μέρα κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες, αυτό που ακούμε “είναι δυνατόν; Να τρώτε ίδιο οι άντρες και ίδιο οι γυναίκες; Είναι δυνατόν οι γυναίκες να πεινάνε πιο πολύ από εμάς;”. Το ίδιο βράδυ ζητάει από τον Μουρούτσο το φαγητό του. Ο Μιχάλης του το δίνει και την επόμενη μέρα διαπιστώνουμε ότι ο Σώζων είχε φαγητό στην τσάντα του. Απλά ήθελε εκείνο το βράδυ να φάει άλλο φαγητό για να έχει την ασφάλεια ότι “έχω φαγητό”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός. Δείτε όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…

zapitt.gr