Ανακαλύψετε την Κρήτη μέσα από υπέροχα video του myCrete.tv

Ανακαλύψετε την Κρήτη μέσα από υπέροχα video του myCrete.tv

Ανακαλύψετε την Κρήτη μέσα από υπέροχα video του myCrete.tv

Ο νέος video-οδηγός της Κρήτης, έρχεται για να σας λύσει τα χέρια! Μικρής διάρκειας και υψηλής ποιότητας videos στα αγγλικά (προσεχώς σε ελληνικά και γαλλικά) για όσα πρέπει να ξέρετε για την Κρήτη.

Videos για την παρουσίαση των παραλιών, των χωριών και την περιήγηση σε αξιοθέατα αλλά και για πιο πρακτικές πληροφορίες όπως τα ωράρια των καταστημάτων και των τραπεζών σε όλη την Κρήτη.

Videos για τους τρόπους μεταφοράς και μετακίνησης στο νησί μέχρι και τη γνωριμία με την τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης!

Videos για τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος, τα μουσεία και τις εκκλησίες ανά νομό! Θα τα βρείτε όλα στο www.mycrete.tv 

Το mycrete.tv, χρησιμοποιώντας την δυναμική του video και το Διαδίκτυο, προσφέρει έγκυρη, γρήγορη και διαδραστική πληροφόρηση.

Ο επικείμενος επισκέπτης μπορεί άμεσα, έυκολα και ξεκούραστα να βρει αυτό που ψάχνει σε έναν μόνο ιστότοπο, καθώς και να γνωρίσει οπτικά τον τόπο που θα επισκεφθεί, πριν φτάσει!

H εταιρία παραγωγής Viewmax Studios, στοχεύει στην προώθηση και προβολή των δημοφιλέστερων ελληνικών προορισμών, δημιουργώντας αντιστοιχα web tvs για την Αθήνα, την Μύκονο, την Σαντορίνη και την Άνδρο, ενώ αναμένονται να βγουν στον αέρα και οι ταξιδιτικοί οδηγοί της Ρόδου και Καλύμνου!

Επισκεφθείτε το webtv, και δείτε και μόνοι σας τον ονειρεμένο αυτόν προορισμό! www.myCrete.tv 

An Overview of Crete