Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο (φωτο – video)

Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο (φωτο – video)

Ένας άνδρας και δύο παιδιά, αδέρφια μεταξύ τους, έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς σε δρόμο στην πόλη Αρδέα, κοντά στη Ρώμη.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Ιταλίας το μεσημέρι της Κυριακής όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στους δρόμους της πόλης Αρδεα, κοντά στη Ρώμη, σκοτώνοντας δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο. Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του,  όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ προέτρεψαν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους. 

Νεκρός ο άνδρας που σκότωσε δύο αγοράκια κι έναν ηλικιωμένο

Νεκρό βρήκε η αστυνομία το δράστη του τριπλού φονικού στην Αρδέα της Ιταλίας, όταν εισέβαλε μέσα στο σπίτι του στο οποίο είχε «ταμπουρωθεί» νωρίτερα. Σύμφωνα με το Assosiated Press, ο δήμαρχος της Ρώμης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για το γεγονός. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δημιουργούσε συχνά φασαρίες.

Είχε κάνει παράπονα η γειτονιά

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η γειτονιά και ειδικά η οικογένεια μέλη της οποίας ήταν τα άτυχα παιδιά, είχε κάνει παράπονα για την συμπεριφορά του φερόμενου ως δραστη. Τα παιδιά με τον άνδρα που έπεσε νεκρός, δεν είχαν συγγενική σχέση.