Αυτοκίνητο σαρώνει πεζούς – Σε κώμα ένα παιδί δύο ετών

Αυτοκίνητο σαρώνει πεζούς – Σε κώμα ένα παιδί δύο ετών

Το βίντεο σοκάρει – Ο 50χρονος οδηγός υποστήριξε ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που ένας οδηγός στη Ρωσία «καβαλάει» το πεζοδρόμιο και σαρώνει τους πεζούς που συναντά μπροστά του – ανάμεσά τους και ένα παιδί δύο ετών – πριν να πέσει πάνω σε μια κολώνα.

Στο βίντεο φαίνεται ένα Honda CR-V να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο στην πόλη Εκατερίνενμπουργκ με τον οδηγό να πετάει στον αέρα όποιον συναντά μπροστά του.

Από την εκτός ελέγχου πορεία του οχήματος τραυματίστηκε βαρύτατα μια μητέρα και το μόλις δύο ετών παιδί της που βρισκόταν στο καρότσι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκαν, το παιδί βρίσκεται σε κώμα με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ως βαρύτατη.
https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1804334/Video-Man-drives-130mph-pavement-suspected-deliberate-attack.html
Η 29χρονη μητέρα του υπέστη κατάγμα στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Στους τραυματίες βρίσκεται και μια 36χρονη που υπέστη κατάγματα στα πόδια και τον ώμο.

Αυτοκίνητο σαρώνει πεζούς - Σε κώμα ένα παιδί δύο ετών
Ο 50χρονος οδηγός του οχήματος υποστήριξε ότι όλα συνέβησαν επειδή μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο με τον ισχυρισμό του να μην πείθει τους αστυνομικούς που πιστεύουν ότι οι κινήσεις του ήταν ηθελημένες με πρόθεση να προκαλέσει θύματα.

protothema.gr