Αυτοί είναι οι Χανιώτες που πάνε Τόκιο με την εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αυτοί είναι οι Χανιώτες που πάνε Τόκιο με την εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επισημοποιήθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία οι αποστολές για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα η φωτογράφιση συνολικά των Ελλήνων αθλητών απ’ όλα τα αθλήματα της ΚΟΕ πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

aeweb

Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος από την κολύμβηση, πιστοποιήθηκε έτσι και επίσημα ότι βρίσκονται στην αποστολή για τους αγώνες στο Τόκιο που ακολουθούν σε λίγες ημέρες.

Επίσης, δύο ακόμα Χανιώτες αθλητές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τον Ναυτικό Ομιλο, οι Δημήτρης Σκουμπάκης και Κώστας Γαλανίδης, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας πόλο.

Οι Χανιώτες πρωταθλητές μαζί με τον ομοσπονδιακό και προπονητή κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστα Τζιλιβάκη, πήραν την πρωτοβουλία και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Η παρουσία των τεσσάρων Χανιωτών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες επιβεβαιώνει έτσι για πολλοστή φορά τη δυναμική του σωματείου και τη μεγάλη του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό.

Μετά την φωτογράφιση στο Καλλιμάρμαρο ακολούθησε μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε κέντρο στον Αλιμο όπου έγιναν οι απαραίτητες τιμές στα μέλη της αποστολής που θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, που απηύθυναν χαιρετισμούς.