Άφησε το 18 μηνών μωρό της και πήγε διακοπές – Το βρέφος πέθανε από ασιτία

Άφησε το 18 μηνών μωρό της και πήγε διακοπές – Το βρέφος πέθανε από ασιτία

Εγκληματική αδιαφορία από μία μητέρα στην Ιταλία. Για έξι ολόκληρες άφησε ολομόναχο το 1,5 έτους μωρό της με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει από πείνα.

Η αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όταν η μητέρα του άτυχου βρέφους το εγκατέλειψε για έξι ημέρες, για να πάει να βρει τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η 37χρονη φαίνεται να άφησε το 18 μηνών μωρό της χωρίς τροφή και χωρίς κάποιον να το προσέχει. Η μικρούλα Ντιάνα πέθανε από ασιτία, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις που αναμένονται τον Σεπτέμβριο θα δείξουν αν της είχαν δοθεί ηρεμιστικά, που βρέθηκαν δίπλα της.

Η Αλέσια Πιφέρι γύρισε από τις διακοπές της στο Μπέργκαμο, όπου είχε πάει να βρει τον σύντροφό της και βρήκε νεκρή την κόρη της στην κούνια της. Ζήτησε βοήθεια από μία γειτόνισσά της, η οποία κάλεσε την αστυνομία.

«Έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε: Είμαι καλή μητέρα. Δεν είμαι εγκληματίας», δήλωσε η γειτόνισσα.

Δείτε βίντεο για την υπόθεση που συγκλονίζει την Ιταλία:

Το πιο τραγικό είναι πως κατά τις έξι μέρες της απουσίας της, η 37χρονη επισκέφτηκε κάποιες φορές το Μιλάνο με τον σύντροφό της, όμως, δεν πήγε ούτε μια φορά να δει το παιδί της!

Ο σύντροφός της κατέθεσε ότι η Αλέσια του είχε πει πως η μικρή Ντιάνα ήταν διακοπές με τη θεία της.

«Ήταν ανεξήγητα ήρεμη και αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Δεν έκλαψε, ούτε καν δάκρυσε…», είπαν οι αστυνομικοί.

Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από είκοσι χρόνια έως ισόβια.

newsit.gr