Αδειάζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Πρωινό: «Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο! Ήταν χειρότερη η αλήθεια»!

Αδειάζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Πρωινό: «Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο! Ήταν χειρότερη η αλήθεια»!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν.

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα στο Πρωινό μετά την προβολή αποσπασμάτων από τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Ντορέττα Παπαδημητρίου, μετά την αποχώρηση της από το Survivor. Το πάνελ άρπαξε φωτιά και μνήμες από το παρελθόν ζωντάνεψαν…

Η Φαίη Σκορδά στάθηκε στην τελευταία συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφέροντας τα εξής: «Εγώ βλέπω ένα πρόσωπο που χαζεύω, είναι μία κούκλα. Από την άλλη, σε προσωπικό επίπεδο επειδή μου έρχονται κάποιες εικόνες, κάποια λεγόμενά της, την τελευταία φορά που τη συνάντησα από κοντά, δεν μπορώ. Μένω σε εκείνο και στον τρόπο που μιλούσε. Ήταν ένα πράγμα αδιανόητο για μένα. Ήταν σαν να έβλεπα μια γυναίκα όχι 22-25 χρονών άλλης λογικής και άλλης φύσης».

Έξαλλος ο Κώστας Τσουρός με την αλλαγή στο προφίλ της παρουσιάστριας, απευθύνθηκε ακόμα και στους τηλεθεατές για να τον πιστέψουν: «Ακριβώς Κωνσταντίνα μου, ο φακός δεν μπορεί να ξεγελάσει, αυτό λέμε όλοι. Δεν καταλαβαίνει τι λέει, λέει άλλα από εδώ, άλλα από εκεί. Ο κόσμος δεν ξέρει και δεν πιστεύει τι είχε γίνει. Επιτρέψτε μας, επειδή εμείς είμαστε σε αυτόν τον χώρο κι επειδή δεκάδες συνάδελφοί μας βρέθηκαν χωρίς δουλειά εξαιτίας της, γι’ αυτό λέμε και αυτά που λέμε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και νομίζετε ότι έχουμε εμπάθεια. Δεν έχουμε εμπάθεια, απλά δεν ξεχνάμε. Δεν μπορεί να ξεχάσουμε το παρελθόν».

Από την πλευρά της, η Κλεοπάτρα Πατλάκη διατήρησε πολύ υψηλούς τους τόνους, λέγοντας: «Όταν έμπαινε με τον σκύλο της και έλεγε στον παραγωγό πήγαινε τον σκύλο βόλτα, όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως υπηρέτες, δεν είναι κατεστημένο. Ένας άνθρωπος κρίνεται από το πώς αντιδρά όταν από τα χαμηλά βρίσκεται στα ψηλά. Την περίοδο που ήταν στα ψηλά δεν έδειξε και τον καλύτερο χαρακτήρα, δεν ήταν ψέματα όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν και ήταν χειρότερη η αλήθεια.

Γιατί να μη μοιράσεις λίγο από το χρυσό καναβούρι που τρως και στους υπόλοιπους; Ανασφάλεια μπορεί να είχε, αλλά όταν την πληρώνουνε τόσοι άνθρωποι δεν είναι ανασφάλεια, είναι σκληρότητα. Ο ίδιος άνθρωπος ήταν η Κωνσταντίνα με εξουσία, ο ίδιος άνθρωπος είναι η Κωνσταντίνα τώρα που προσπαθεί να χτίσει ένα άλλο προφίλ. Να της συγχωρήσουμε το παρελθόν, αλλά όχι να το ξεχάσουμε, ούτε να το δικαιολογήσουμε όταν βρέθηκαν άνθρωποι χωρίς δουλειά, να κλαίνε νυχθημερόν και να λένε πώς θα πάω σήμερα στη δουλειά».

«Ο κόσμος ξέρει αυτό που θέλει η Κωνσταντίνα να δείξει και το πετυχαίνει από ό,τι φαίνεται πολύ καλά», παρατήρησε η Σοφία Τουντούρη.

https://www.youtube.com/watch?v=xkKc4D_YBgo

zappit.gr