88χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

88χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Χαλκίδα όπου ένας 88χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του.

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές ο 88χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του με δίκαννο που είχε στην κατοχή του, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο φυσίγγια. Το θύμα εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού έχοντας τραύματα στο κεφάλι και έχοντας πέσει στο τραπέζι που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο, ένα φυσίγγιο, δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου και δύο ακόμα φυσίγγια. Τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για εξέταση. Ο 88χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από δόλο.

«Δεν πέρναγα καλά μαζί της. Υπήρχαν θέματα και τελικά έφθασε ο κόμπος στο χτένι». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του ο 88χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, παρά δήλωσε πως μεταξύ αυτού και της συζύγου του υπήρχαν προβλήματα που τελικά τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ηλικιωμένος δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ενήργησε με καθαρό μυαλό.