58χρονος αλλοδαπός oικοδόμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον είχε προσλάβει

58χρονος αλλοδαπός oικοδόμος επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον είχε προσλάβει

Επιχείρησε να τη φιλησει στο στόμα και να τη θωπεύσει – Συνελήφθη ο 58χρονος δράστης

Αλβανός οικοδόμος, επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή που τον ειχε προσλάβει για να κάνει εργασίες σε υπο κατασκευή ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα, επιχειρησε να τη φιλησει στο στόμα και να τη θωπεύσει.

Η νεαρή, κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει απο τα νύχια του πεινασμένου «αρπακτικού» και μόλις συνηλθε απο το σοκ, προσέφυγε στην Αστυνομια οπου και κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα ο 58χρονος δράστης χθες το απόγευμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Η επίθεση

Το πρωτοφανές συμβάν, σημειωθηκε στις 19:30 της Δευτέρας. Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 28χρονη κοπέλα, ο 58χρονος οικοδόμος απο την Κορυτσα, κάτοικος Αργυρουπολης, μετέβη στο ακίνητο στη Νέα Χαλκηδόνα για να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίες.

Ξαφνικα και ενώ το θύμα βρισκόταν στο σημείο, ο 58χρονος οικοδόμος την πλησιάζει αιφνιδιαστικά και τη φιλάει δυο φορές στον ώμο.

Η κοπέλα, «παγώνει» και ο ίδιος αποφασισμένος να ολοκληρώσει αυτο που ειχε στο μυαλό του, προχωρά στο επόμενο βήμα. Της αρπάζει τα χέρια, ακινητοποιώντας την και προσπαθεί να τη φιλήσει στο στόμα.

Η 28χρονη αντιδρά, τον απωθεί και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του. Μόλις καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της απο το σοκ, μεταβαίνει στην Αστυνομια και κανει μήνυση στον δράστη. Αστυνομικοι με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας και τα στοιχεια που τους έχει δώσει, στις 17:45 χθες, τον εντοπίζουν στην οδο Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και του περνούν χειροπέδες.

Σήμερα, οδηγειται στον εισαγγελέα.

protothema.gr