35χρονη κυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί αφού τσακώθηκαν για το φαγητό – Αργότερα τον περίμενε με… μπαλτά

35χρονη κυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί αφού τσακώθηκαν για το φαγητό – Αργότερα τον περίμενε με… μπαλτά

Αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Εύβοια. Μια γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με σπαθί, μετά από καυγά που είχαν για το… φαγητό.

Μετά τον τσακωμό τους η 35χρονη πήρε το σπαθί – κειμήλιο που ήταν στον τοίχο του σπιτιού και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα για να τον σκοτώσει.

Επενέβη ωστόσο ο γιος του και κράτησε τη μητριά του σπρώχνοντας την στην άκρη και κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.

Στη μία τα μεσάνυχτα γύρισε με τον πατέρα του στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη να κρατά ένα μπαλτά.

Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά από το σπίτι και τις πρώτες πρωινές ώρες κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι.

Αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου συνεργάστηκαν με μία γειτόνισσα λέγοντάς της να απασχολήσει την 35χρονη γυναίκα και με μία φίλη της οικογένειας απομακρύνθηκε το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 35χρονης γυναίκας.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί σε ψυχίατρο προκειμένου να εξεταστεί αν πάσχει από κάποια ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος της 35χρονης δήλωσε στην αστυνομία ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα του έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

evima.gr