20χρονος Κρητικός θετικός στον κορωνοϊό – Περίμενε 8 ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος»

20χρονος Κρητικός θετικός στον κορωνοϊό – Περίμενε 8 ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος»

20χρονος Κρητικός θετικός στον κορωνοϊό – Περίμενε 8 ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας 20χρονος Κρητικός ο οποίος επέστρεψε λίγες ημέρες από το Λονδίνο. Ο νεαρός άνδρας περιέγραψε τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο LIVE NEWS.

Ακολουθεί το σχετικό θέμα από το MEGA

«Στο Λονδίνο ήμουν 1,5 – 2 μήνες. Είχα πάει για διακοπές. Με όσα αυτά που έγιναν αναγκάστηκα να επιστρέψω. Μας ακύρωσαν 3-4 πτήσεις αλλά τελικά κατάφερα να γυρίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 20χρονος έφτασε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου. «Όταν έφτασα είχα μια μικρή δύσπνοια. Και είχα και ελαφρύ βήχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν υποψιάστηκα τίποτα», εξηγεί.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», και μέχρι να πάρει την πτήση του για Κρήτη περίμενε 8 με 9 ώρες. Μάλιστα, μαζί του ήταν ακόμη δύο φίλοι του.

«Στην Κρήτη ήρθε ο πατέρας μου στο αεροδρόμιο με μάσκα, και μπήκα κατευθείαν καραντίνα μες στο δωμάτιό μου. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε σφίξιμο στο στήθος. Το είπα πατέρα μου, πήγαμε στα επείγοντα στο ΠΑΓΝΗ και έκανα εξετάσεις. Μετά από 6 ώρες βγήκαν θετικές και μεταφέρθηκα στο Βενιζέλειο και μπήκα στην κλινική», περιέγραψε ο 20χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγαίνοντας στο νοσοκομείο από το σπίτι μαζί με τους γονείς του, ο 20χρονος και η οικογένειά του πήραν πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς ήταν τρία άτομα μέσα στο αμάξι.

Τέλος, προφανώς θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι και τα δυο άτομα που ήρθαν σε επαφή με το νεαρό (οι γονείς του), θα πρέπει να προχωρήσουν σε όλο τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα του κορωνοϊού.