20χρονη έκανε σεξ και γέννησε το παιδί 13χρονου! (φωτο)

20χρονη έκανε σεξ και γέννησε το παιδί 13χρονου! (φωτο)

20χρονη έκανε σεξ και γέννησε το παιδί 13χρονου! (φωτο)

Το γεγονός ήλθε στην επιφάνεια τώρα, καθώς μόλις έγινε το δικαστήριο για το συμβάν και η δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών. Η 20χρονη Λία Κόρντις όπως είναι το όνομά της ήταν εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό.

Τον Ιανουάριο του 2017 αφού είχε γυρίσει από νυχτερινή έξοδο και κατά την προσφιλή συνήθεια που επικρατεί στις εξόδους, αφού είχε κατανάλωσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αποπλάνησε το ανήλικο αγόρι κατεβάζοντας τα παντελόνια του και απαιτώντας να κάνουν σεξ με το αιφνιδιασμένο παιδί που εκείνη την ώρα έπαιζε Xbox.

Ταυτόχρονα είχε ξεκινήσει να τον χαϊδεύει.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η 20χρονη είπε ότι οι κατηγορίες σε βάρος της δεν υφίστανται, αφού αυτή έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο…

Ανάμεσα στις καταθέσεις κατά τη διάρκεια της δίκης ακούστηκε ότι η Κόρντις έστελνε μηνύματα στο νεαρό παιδί, αλλά του έδινε και χρήματα για να αγοράσει πράγματα που επέλεγε.

Παρά το γεγονός ότι η ιδια ισχυρίσθηκε πως εκείνη είναι το θύμα, εντούτοις οι ένορκοι την έκριναν ένοχη. Και μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον πέντε φορές είχε επαφή με τον 13χρονο.

Στο δικαστήριο διαβάστηκε και δήλωση του παιδιού στην οποία είπε: «Δεν μπορώ να δω το παιδί μου και δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορούμενη. Μου ήταν πολύ δύσκολο να δω την κόρη μου και στη συνέχεια να την αποχωριστώ. Νιώθω ότι τιμωρούμαι για όσα πέρασα. Ελπίζω στο μέλλον να έχω σχέσεις με την κόρη μου».

gazzetta.gr