19χρονος έδειχνε τη μεγάλη ζωή που ζούσε στο Instagram και τον βρήκαν «γαζωμένο» στην Porsche του

19χρονος έδειχνε τη μεγάλη ζωή που ζούσε στο Instagram και τον βρήκαν «γαζωμένο» στην Porsche του

Ο 19χρονος είχε γίνει πλούσιος από τα κρυπτονομίσματα, το πλήρωσε όμως με καταιγισμό σφαιρών

Ένας νεαρός που είχε πιάσει την καλή από την αγορά κρυπτονομισμάτων και έδειχνε στο ίντερνετ τα πλούτη του βρέθηκε νεκρός μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Ένοπλοι εξαπέλυσαν καταιγισμό πυρών στον 19χρονο Wesley Pessano Santarem, ο οποίος οδηγούσε την κόκκινη Porsche Boxster του σε πόλη της Βραζιλίας…

Ο Santarem έκανε τη βόλτα του με το αμάξι στις 4 Αυγούστου, όταν τον πλησίασαν άγνωστοι και τον σκότωσαν. Τον βρήκαν οι Αρχές στη θέση του οδηγού με το λευκό μπλουζάκι του μέσα στα αίματα.

Η σοκαριστική δολοφονία δεν είναι η πρώτη τέτοιου είδους στη Βραζιλία, οι συμμορίες έχουν πια στο στόχαστρο όσους δείχνουν τη μεγάλη ζωή που κάνουν στο Instagram.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Wesley είχε βγάλει πολλά λεφτά από την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων τα τελευταία 3 χρόνια. Και δεν έχανε ευκαιρία να δείξει πόσο καλά ζούσε στα κοινωνικά μέσα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, εκείνη τη μέρα πήγαινε στο κομμωτήριο, όταν έπεσε στην ενέδρα των αγνώστων. Η στυγερή δολοφονία έγινε μέρα μεσημέρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περιαστικών.

Τον πλησίασαν με ένα βανάκι και τον γάζωσαν μέσα στο πολυτελές αμάξι του. Η αστυνομία δήλωσε πως δέχτηκε 4 σφαίρες, μία εκ των οποίων στο κεφάλι.

Ένας φίλος του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε επίσης στην επίθεση.

newsbeast.gr