18χρονος μαθητής ήπιε μονορούφι 2 λίτρα Jack Daniels σε 18 δευτερόλεπτα (video)

18χρονος μαθητής ήπιε μονορούφι 2 λίτρα Jack Daniels σε 18 δευτερόλεπτα (video)

Σάλο έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το video με έναν 18χρονο φοιτητή, να πίνει ένα μπουκάλι ουίσκι 1,75 λίτρων Jack Daniels, μονορούφι, σε 18 δευτερόλεπτα.

Το… κατόρθωμά του αυτό, έγινε την κατά την διάρκεια ενός πάρτι και ο νεαρός φαίνεται να φοράει μία μπλούζα του Πανεπιστημίου του Κάνσας και να κρατάει το μεγάλο μπουκάλι στα χέρια του.

Και όταν λέμε μεγάλο μπουκάλι Jack Danies δεν εννοούμε κάποιο από αυτά που είναι μάξιμουμ 1 λίτρο, αλλά αυτά που είναι 1,75.

Το ανοίγει λοιπόν και ενώ ακούγεται μία κοπέλα να του λέει να μην το κάνει, εκείνος γνωρίζοντας την αποθέωση από τους υπόλοιπους αρχίζει και… κατεβάζει το ουίσκι, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν στην υγεία του.

Κι όμως, κατάφερε να τελειώσει το Jack Danies που έχει 70% αλκοόλ σε 18 δευτερόλεπτα.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, οι αντιδράσεις με την δημοσιοποίηση του video στο TikTok ήταν μεγάλες, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει την ζωή τους από ανάλογες κινήσεις.

Ο ίδιος, απάντησε στα αρνητικά αυτά σχόλια, λέγοντας: «Δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα το να καφιέμαι για αυτό στο TikTok, αλλά όπως λέω και στους περισσότερους, μπορεί να μην είναι ωραίο, είναι όμως εντυπωσιακό. Ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να κατεβάσουν τέτοια ποσότητα, ακόμα και αν είναι νερό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι επικίνδυνο. Ήταν μία επικίνδυνη απόφαση. Πίνω σαν τρελός τον τελευταίο χρόνο και “χτίζω” της επιδόσεις μου σε αυτό, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 1,75 λίτρα τώρα».