13χρονος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του

13χρονος μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του

Ένας 13χρονος έγινε ο «ήρωας» αφού, στη προσπάθεια να σώσει την αδερφή του, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο και τελικά πέθανε.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ο 13χρονος Tyler Phillips και η αδελφή του, Krystal Randolph, επίσης 13 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους από το παιδικό πάρκο Gordon Heights της Νέας Υόρκης.

Τα δύο αδέρφια περπατούσαν στον ποδηλατόδρομο, όταν ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από πίσω τους με μεγάλη ταχύτητα και με σβηστά φώτα, έπεσε πάνω στα δύο άτυχα παιδιά. Ο μικρός Tyler ενστικτωδώς κατάφερε να σπρώξει την συνομήλικη αδερφή του, με τον ίδιο να μη προλαβαίνει να φύγει από τη πορεία του αυτοκινήτου.

Και τα παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Stony Brook. Η Krystal φέρεται να υπέστη ένα απλό διάστρεμμα στο χέρι, ωστόσο τα τραύματα του Tyler ήταν πολύ πιο σοβαρά και τελικά υπέκυψε σε αυτά.

Όπως δήλωσε η μητέρα του άτυχου αγοριού: «Δεν έχει καμία εγκεφαλική λειτουργία ο Tyler, χάθηκε για πάντα».

Οργή στους κατοίκους της Νέας Υόρκης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο «εγκληματίας» οδηγός έφυγε αμέσως αφού χτύπησε τα δύο παιδιά, χωρίς να σταματήσει να ελέγξει αν ήταν καλά.

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής David Doherty δήλωσε: «Αναμένουμε ότι το εμπλεκόμενο όχημα θα έχει ζημιές στο μπροστινό μέρος και/ή στους πλευρικούς επιβάτες. Αυτή τη στιγμή ερευνούμε την περιοχή για μάρτυρες και βίντεο. Προσφέρεται αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το αυτοκίνητο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψη του οδηγού»

Η Krystal μίλησε στα τοπικά Μέσα και είπε χαρακτηριστικά ότι ο αδελφός της «της έσωσε τη ζωή», με τη μητέρα του ζευγαριού να προσθέτει: «Ήταν ένας ήρωας, θα είναι πάντα ένας ήρωας».

gazzetta.gr