Συνελήφθη γυμνός άνδρας, υπό την επήρεια ουσιών στην Disneyland – Έξαλλοι οι γονείς φώναζαν «Χαζέ… Μπροστά στα παιδιά;» (video)

Συνελήφθη γυμνός άνδρας, υπό την επήρεια ουσιών στην Disneyland – Έξαλλοι οι γονείς φώναζαν «Χαζέ… Μπροστά στα παιδιά;» (video)

Ο 26χρονος κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς

Ένας 26χρονος άνδρας συνελήφθη στην Disneyland, το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, αφού γδύθηκε και περπατούσε γυμνός ανάμεσα στα σκηνικά του θεματικού πάρκου «It’s a Small World». Η αστυνομία αναφέρει ότι τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για προσβολή της δημοσίας αιδούς και ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η αστυνομία του Anaheim κλήθηκε να βοηθήσει την ασφάλεια της Disneyland για την σύλληψή του.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από επισκέπτη του πάρκου δείχνει έναν γυμνό άνδρα να περπατά μέσα στο νερό ενώ βρίσκεται σε ένα κανάλι που πραγματοποιούνται βόλτες με βάρκα και συνήθως οδηγούν παιδιά. Το αξιοθέατο διαθέτει εκατοντάδες κούκλες animatronic ντυμένες με κοστούμια από πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο που τραγουδούν το τραγούδι του τίτλου της διαδρομής. Τα βίντεο δείχνουν την ασφάλεια του πάρκου και την αστυνομία να μεταφέρουν τον εντελώς γυμνό άνδρα έξω από το νερό καθώς θυμωμένοι γονείς του φωνάζουν, μεταδίδει το CBSnews.

«Χαζέ… Μπροστά στα παιδιά;».

Η αστυνομία του Αναχάιμ είπε ότι ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για προσβολή της δημοσίας αιδούς και ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο μετά τη σύλληψή του.

newsbeast.gr