Η Τζούλια έκανε μήνυση στους γονείς της!

Η Τζούλια έκανε μήνυση στους γονείς της!

Αυτό το σίριαλ προβλέπεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια!

 Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε μήνυση στους γονείς της για τα email, που έστειλαν στον πρώην δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, απαντώντας στην επίθεση, που είχε κάνει η ίδια εις βάρος τους…

Η σταγόνα που φαίνεται ότι ξεχείλσε το ποτήρι για την Τζούλια ήταν η αναφορά του πατέρα της στους νυν συνεργάτες της, τους οποίους και χαρακτηρίζει στο email του ”καθάρματα του υποκόσμου”.

Έτσι η Τζούλια κατέθεσε χθες (18/3) βράδυ μήνυση για δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς της κατά του ίδιου της του πατέρα.

Ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος καταζητείται από την αστυνομία, αφού τα αδικήματα που του προσάπτει η Τζούλια είναι αυτόφωρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, που επικοινώνησε μαζί του, ο πατέρας της Τζούλιας έχει πάρει το αυτοκίνητό του κι έχει εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση, προκειμένου να μη συλληφθεί.

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά πιεσμένος ψυχολογικά, ενώ η κατάσταση της υγείας του απαιτεί τη λήψη των κατάλληλων φαρμάκων ανά τρεις ώρες.

”Είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με την Δικαιοσύνη ο άνθρωπος, ο οποίος ούτε ως μάρτυρας στο δικαστήριο δεν είχε πάει μέχρι σήμερα. Το θέμα μέσα του έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να νομίζει ότι είναι ο Νο 1 καταζητούμενος στην Ελλάδα. ” δήλωσε ο δικηγόρος του σχετικά με την εξαφάνιση του πελάτη του.

Ο νέος δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Σωκράτης Προβατάς, διευκρίνισε στο κεντρικό δελτίο του Star ότι θα καταθέσει επίσης αίτηση αποζημιώσεως αλλά και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, για να σταματήσει η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ της συγκεκριμένης επιστολής του πατέρα της Τζούλιας, που θίγει την υπόληψη της κόρης του.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ