Αδιανόητο: Δεν άφησαν να επιβιβαστεί ηλικιωμένος με βηματοδότη σε πτήση από τα Χανιά – Καταγγέλλουν άσχημη συμπεριφορά των υπαλλήλων

Επιβάτες της πτήσης Χανιά – Αθήνα της Ryanair βίωσαν μια αδιανόητη συμπεριφορά από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου...
Αεροδρόμιο Χανίων - Αφίξεις - Ιωάννης Δασκαλογιάννης - CHQ

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν στο zarpanews.gr, επιβάτες της πτήσης Χανιά – Αθήνα της Ryanair, oι οποίοι όπως λένε βίωσαν μια αδιανόητη συμπεριφορά από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Χανίων που είχαν αναλάβει την επιβίβαση της πτήσης.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 6 το πρωί της Παρασκευής. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιβίβασης και οι επιβάτες βγήκαν από την πύλη για να περιμένουν το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο αεροπλάνο, εμφανίστηκαν ακόμα τρία άτομα στην πύλη, οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο που ήταν οι επιβάτες προκειμένου να ταξιδέψουν κι εκείνοι.

Ta τρία άτομα, ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, με τον έναν από τους δύο να φορά βηματοδότη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει στον έλεγχο και μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, μόλις οι υπάλληλοι είδαν τα τρία αυτά άτομα να εμφανίζονται στον χώρο των επιβατών, άρχισαν το «κυνηγητό» προκειμένου να τους απομακρύνουν από τον χώρο, φωνάζοντας.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι υπάλληλοι είπαν πως αν δεν φύγουν από τον χώρο οι τρείς επιβάτες «δε θα γίνει η πτήση και θα μπείτε όλοι μέσα».

Αφού συνέχισε να υπάρχει ένταση, καθώς και οι υπόλοιποι επιβάτες αντέδρασαν έντονα για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων κλήθηκε η Αστυνομία η οποία κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα μεταφέροντας τους τρεις επιβάτες εντός του αεροδρομίου, χωρίς να τους επιτρέψουν να πετάξουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία επιβάτη, η νεαρή κοπέλα, άρχισε να κλαίει λέγοντας πως έπρεπε να πετάξει εκείνη την ώρα, καθώς δεν είχε που να μείνει στα Χανιά, ενώ το ζευγάρι των ηλικιωμένων, επέμεναν πως άργησαν λόγω του βηματοδότη ο οποίος «χτύπησε» κατά τη διάρκεια του ελέγχου με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση.

Όπως σημειώνει η καταγγέλλουσα και οι τρεις ήταν Έλληνες, με την ίδια να αναρωτιέται τι θα γινόταν εάν οι επιβάτες αυτοί ήταν τουρίστες, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά και στη συμπεριφορά των υπαλλήλων που και δεν άφησαν τους επιβάτες να πετάξουν αλλά και είχαν άσχημη συμπεριφορά προς τους επιβάτες.

Κεντρική | Όλες οι ειδήσεις | Ειδήσεις Χανιά – Κρήτη

Χανιά: O καιρός | Live cameras | Αξιοθέατα | Καταστήματα | Φαγητό και ποτό | Ευεξία | Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το aera.gr στο FacebookGoogle News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.