Η Μακρυπούλια ομολογεί πως είναι ερωτευμένη!

Η Μακρυπούλια ομολογεί πως είναι ερωτευμένη!

Η Μακρυπούλια ομολογεί πως είναι ερωτευμένη!

Τόσο καιρό τα μασούσε τα λόγια της… Μία μας έλεγε ότι είναι ”καλά”… Μία ότι πέρασε τέλεια το καλοκαίρι! Τώρα, επιτέλους το ομολόγησε! Είναι ερωτευμένη! Και δε τη νοιάζει τι θα πουν και τι θα γράψουν… Ποιον ερωτεύτηκε η Ζέτα;

Αυτό ξέχασε να μας το πει η Ζέτα Μακρυπούλια στην αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Down Town. Κι ενώ οι φήμες οργιάζουν για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, εκείνη δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του γνωστού τραγουδιστή στη συνέντευξή της.

”Όταν νιώθεις κάτι όμορφο, εύθραυστο και πολύτιμο, κλείνεις τη ζωή σου σε τέσσερις τοίχους. Δεν πας ούτε στο περίπτερο. Κι όταν έχεις μια προσωπική στιγμή αποφασίζεις να την κλείσεις σπίτι. Είναι τρομερό αυτό. Κι όμως! Έρχεται μια στιγμή που δεν σ’ενδιαφέρει τίποτα. Έρχεται μια στιγμή που περνάς τόσο καλά με έναν άνθρωπο και το ταίριασμα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπά ‘να γράψουν. Τώρα ναι ζούμε μια τέτοια στιγμή. Είχα ξεχάσει πώς είναι αυτό και φοβόμουν ότι δεν θα μου ξανασυνέβαινε ποτέ. Νόμιζα πως κάτι μέσα μου είχε παγώσει και δεν δουλεύει. Ότι χάλασε ο μηχανισμός. Αλλά τελικά δουλεύει” εξομολογείται η Ζέτα.

Ερωτευμένη λοιπόν η Ζέτα, αλλά για γάμο ούτε λόγος! ”Δεν έχω καμία βιασύνη. Με ενδιαφέρει να είμαι στη δουλειά και να σκέφτομαι έναν άνθρωπο. Να γυρίσω και να ξέρω ότι με περιμένει. Μου είχε λείψει να μην κοιμάμαι μόνη μου συνέχεια” αποκαλύπτει η Ζέτα, που δεν μένει μόνο σε αυτά…

Τι άλλο λέει; Ότι εδώ και τρία και πλέον χρόνια κάνει ψυχανάλυση! Ότι μέχρι σήμερα φοβόταν να το παραδεχτεί, αλλά τώρα πια δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Και ότι οι δύο άνθρωποι, που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην καριέρα της είναι η Ρούλα Κορομηλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

nooz.gr