Ζ. Μακρυπούλια: Είπα φτάνει στο κρυφτό!

Ζ. Μακρυπούλια: Είπα φτάνει στο κρυφτό!

Για το γάμο, τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Βράδυ». Πριν λοιπόν δούμε τη Ζέτα να κάθεται απέναντι από τον παρουσιαστή, το περιοδικό “People” φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση απ’ όσα θα ακούσουμε απόψε το «Βράδυ» δια στόματος Ζέτας Μακρυπούλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως είναι πολύ ερωτευμένη και έτοιμη να κάνει ένα βήμα παραπάνω με τον αγαπημένο της Μιχάλη. “Στα 17 μου σκέφτηκα το γάμο ως εξής: Μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια, έμαθα τι πάει να πει οικογένεια και φαντάστηκα ότι, φυσιολογικά, κι εγώ κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια. Μετά άλλαξε λίγο. Τώρα νιώθω έναν κόμπο κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω για το γάμο, γιατί έχω φάει πολύ μελάνι γι’ αυτό. Κι όταν έχει συμβεί αυτό, κλείνεσαι, μπλοκάρεις, παθαίνεις διάφορα πράγματα”, είπε η ίδια η Ζέτα σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα; “Δεν είναι ότι σκέφτομαι σώνει και ντε να παντρευτώ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω ένα παιδί. Αυτό μπορώ να το φανταστώ να συμβαίνει όταν είμαι πολύ ερωτευμένη. Και αυτή τη στιγμή νιώθω μια σιγουριά που θα μπορούσε να με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έχω σχεδιάσει κάτι ακόμα”.

“Όταν είμαι ερωτευμένη μου αρέσουν όλα. Και με τους φίλους μου, αλλά και γενικά, όταν νιώθω για έναν άνθρωπο πράγματα, θέλω να δώσω ό,τι έχω μέσα μου. Είμαι πολύ δοτική”, είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα προσθέτοντας: “Όταν αποφασίζει να είσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες: “Δεν ξέρω αν είμαστε μαζί”. Με το Μιχάλη βγήκε αυθόρμητα… Επειδή έχω περάσει γενικά πολύ κρυφτό, τώρα είπα φτάνει”.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ