«Υπήρξα γυναίκα-αράχνη. Έχω καταστρέψει πολλούς αρσενικούς»

«Υπήρξα γυναίκα-αράχνη. Έχω καταστρέψει πολλούς αρσενικούς»

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει για το παρελθόν της…

Μοναδικές αποκαλύψεις επεφύλασσε η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Στην ενότητα των ερωτήσεων αναφέρθηκε στο παρελθόν της και τις σχέσεις της με τους άντρες. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει στο παρελθόν «γυναίκα-τρόπαιο», λόγω της ομορφιάς της.

Ο λόγος για τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία όταν ρωτήθηκε εάν της έχει ποτέ προταθεί να είναι με κάποιον άντρα έναντι πληρωμής, δήλωσε: «Κάποιος; Όλη μου η ζωή ήταν βασισμένη σε αυτό… Δεν μου έλεγαν να με πληρώσουν για ένα βράδυ, όπως η ταινία με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τη Ντέμι Μουρ. Είναι και η προσφορά ενός ανθρώπου να θέλει να σε παντρευτεί και να ζήσεις μαζί του, έχοντας να σου προσφέρει μόνο χρήματα ή σκάφη. Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά πάντα αγοράζεται. Πάντα οι όμορφες γυναίκες είχαν ένα τέτοιο τίμημα. Δηλαδή, την ομορφιά και τη νεότητα πρέπει να την αποκτήσει κάποιος που έχει χρήματα».

«Ήμουν γυναίκα-τρόπαιο, αλλά εγώ δεν έπαιξα αυτό το ρόλο για κανέναν. Εγώ είμαι τρόπαιο του εαυτού μου. Ανήκω σε εμένα». Εν συνεχεία, ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν εκτός από γυναίκα τρόπαιο, έχει υπάρξει «γυναίκα-αράχνη». Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν, βέβαια. Έχω καταστρέψει πολλούς αρσενικούς σίγουρα. Νομίζω ασυνείδητα, γιατί όταν είσαι 28, 25, 30, δεν έχεις πάντα συνείδηση των πεπραγμένων σου… Δεν γνωρίζεις στα 25 και στα 27. Ασυνείδητα και εκεί νομίζω έκανα τα δικά μου λάθη».

«Δεν πούλησες ποτέ την ομορφιά σου;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: «Όχι όσο θα έπρεπε. Άλλοι έβγαλαν λεφτά με εμένα, όχι εγώ. Δεν πουλήθηκα ποτέ στη ζωή μου για κανέναν και δεν πούλησα ποτέ την ομορφιά μου. Ούτε σε κανένα γάμο πουλήθηκα, ούτε σε καμία σχέση πουλήθηκα. Μόνη μου μεγαλώνω το παιδί μου, μόνη μου έχω τη μαγκιά να κάνω αυτό που θέλω σαν γυναίκα και να έχω το κόστος γιατί αυτό γεμίζει την ψυχή και τη ζωή μου. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία».

https://youtu.be/kLIKb_MW8MA

zappit.gr