Χρυσός Χανιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα JU JITSU

Χρυσός Χανιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα JU JITSU
aeweb

Με νέα σπουδαία επιτυχία συνοδεύτηκε η παρουσία αθλητή του Α.Σ. «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JU JITSU -18 & -21 ετών που διοργανώθηκε στις 2, 3 και 4 Μαρτίου στο Άμπου Ντάμπι και στο οποίο έλαβαν μέρος 673 αθλητές από 40 χώρες.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου Ηλίας Ανδριανίδης αγωνίστηκε και τις 3 ημέρες στα αγωνίσματα του NEWAZA, του FIGHTING και του Ομαδικού, σε μια από τις πιο «σκληρές» κατηγορίες του πρωταθλήματος (JUNIORS ΜΕΝ -94 kg) κατάφερε μετά από διαδοχικούς αγώνες να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο FIGHTING κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο !!

O ίδιος αθλητής συμμετέχοντας στο Ομαδικό κατέκτησε με την ομάδα της Ελλάδος το Χάλκινο μετάλλιο ενώ επιπλέον έφτασε και μέχρι τον μικρό τελικό της κατηγορίας στο NEWAZA στον οποίο ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον αντίπαλο του.Οι νέες διακρίσεις έρχονται σε συνέχεια του Ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε ο Ανδριανίδης πριν μερικούς μήνες στο Πανευρωπαίκό πρωτάθλημα JU JITSU που διεξήχθει στο Βουκουρέστι.

Χρυσός Χανιώτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα JU JITSU

Οι συνολικές επιδόσεις της Εθνικής μας σε αυτό το πρωτάθλημα την κατέταξαν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων γεγονός που δείχνει την ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας και την ταυτόχρονη ποιοτική εξέλιξη των αθλητών μας που πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του κόσμου.

zarpanews.gr