Χωρίζει ο Will Smith;

Χωρίζει ο Will Smith;

Χωρίζει ο Will Smith;

Οργίασαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που ήθελαν το δημοφιλή ηθοποιό Will Smith και τη σύζυγό του Jada Pinkett να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Άλλωστε, όπως έχουν πει στο παρελθόν, ο γάμος τους ήταν ανοιχτός, που σημαίνει ότι δεν είχαν αποκλειστική σχέση…

Την είδηση περί χωρισμού δημοσίευσε πρώτο το περιοδικό InTouch Weekly και στη συνέχεια αναπαράχθηκαν από τα υπόλοιπα μέσα. Αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με το περιοδικό είναι η επιθυμία του Will να πηγαίνει και με άλλες γυναίκες, κάτι που είχε ζητήσει επανειλημμένως από τη γυναίκα του. 

Ωστόσο, το δημοφιλές ζευγάρι εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διέψευσε τις φήμες, λέγοντας ότι είναι ακόμα μαζί. “Αν και συνήθως διστάζουμε να απαντάμε σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αυτή τη φορά θα σας πούμε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν για το γάμο μας είναι απολύτως ψευδείς. Είμαστε ακόμα μαζί και ο γάμος μας είναι μία χαρά”, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει μαζί δύο παιδιά, τον 13χρονο Jaden και τη 10χρονη Willow. Ο Will έχει ακόμα έναν γιο, τον 18χρονο Trey, από προηγούμενο γάμο του. Ο Trey, επίσης, έγραψε στο twitter ότι οι φήμες περί χωρισμού είναι ψευδείς: “Χώρισαν ο Will και η Jada; Όχι, δεν χώρισαν. Λάθος πληροφόρηση… δεν είναι αλήθεια. Προωθήστε το όλοι. Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια”, σχολίασε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ