Χώρισαν Παπαρίζου – Μαυρίδης!

Χώρισαν Παπαρίζου – Μαυρίδης!

Σαν βόμβα έπεσε στην εγχώρια showbiz η είδηση του χωρισμού της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στην κοινή του ζωή και όχι μόνο δεν μας το έστειλαν με δελτίο τύπου, αλλά το κρατούσαν και για δύο μήνες κρυφό…

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν στο πλευρό του Τόνυ Μαυρίδη από τα δεκαοκτώ της χρόνια, όταν ξεκινούσε δειλά δειλά τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι. Ο Τόνυ μάλιστα υπήρξε και μάνατζερ της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ουκ ολίγες φορές η Έλενα είχε ερωτηθεί πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πότε θα κάνουν ένα παιδάκι. Φαίνεται ότι τελικά η ζωή τα έφερε αλλιώς και οι δυο τους – αν και διατηρούν εξαιρετικά καλές σχέσεις – αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το ζευγάρι προτίθεται να μοιράσει και την κοινή του περιουσία. Την Τρίτη έχουν και ραντεβού με μεσιτικό γραφείο προκειμένου να εκτιμηθεί η αξία του σπιτιού τους στη Γλυφάδα.

Τελικά τίποτα δεν κρατάει για πάντα…

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ